TCF Training Center

Welkom!
bij onze sfeervolle trainingslocatie, ideaal wanneer u zoekt naar intiem en duurzaam. Gelegen in het natuurpark Diemelsee, in een landelijke omgeving, weg van kantoor en de drukte van de stad, waar uw seminar, workshop of training tot haar recht komt.

In de ruime lichte trainingsruimte met rondom uitzicht over de groene heuvels kan gewerkt worden met groepen tot vijftig personen. Aansluitend zijn er vijf zithoekjes voor het werken in kleinere groepen en een eigen terras.

Voor meerdaagse trainingen beschikt onze locatie over 14 ruime, gezellige kamers. Ons ontbijt en lunch bestaat uit biologische producten, waar mogelijk uit de streek. Voor diner is er op slechts vijf minuten loopafstand het Bio-hotel.
Voor tussendoor relaxen is er voldoende gelegenheid: hoekjes, spelletjes en gezellige bar. Op het grote buitenterras kunt u genieten van de ondergaande zon en het mooie uitzicht. Ook loopt u zo een prachtig wandelpad op.

Op ons terrein met voldoende gratis parkeerplaatsen hebben wij een ‘voedseltuin’ waarin alles wat groeit eetbaar is: bessen, noten, kruiden en bloemen.
In een persoonlijke kennismaking kijken wij graag samen met u hoe wij uw wensen vorm kunnen geven en een optimale bijdrage kunnen leveren aan een geslaagde bijeenkomst.

TCF Trainingscentrum is onderdeel van ‘The Conscious Farmer’.

Meer informatie of aanvraag